A-Ö: Gästlägenhet

Föreningen disponerar en mindre tvårumslägenhet med 5 st sovplatser samt en spjälsäng. Lägenheten ligger på markplan i hus 9.

Betalning

Föreningens medlemmar kan hyra lägenheten för 350 kr per natt. Efter du har bokat lägenheten så swishar du hela beloppet till föreningens Swish-konto på:

123 125 44 57
I meddelandet anger du ditt lägenhetsnummer (ex. ”1-2345”), telefonnummer och datum för bokningen.

OBS! Betalningen behöver vara föreningen tillhanda senast 3 dagar innan bokningen börjar gälla. Annars riskerar du att bokningen upphör.

Bokning

Vi har ett webbaserat boknings- och passersystem. När du har bokat lokalen är det bara du som har access till den. Du kommer in med hjälp av den elektroniska plastbrickan – blippen – som du använder för att komma in i husen.

Logga in och boka lägenheten

Hur loggar jag in för att boka lägenheten?

Det är samma bokningsrutin och bokningssida som till föreningens bastu.

Ditt användar-ID är de 8 siffror som står längst ner på blippens framsida, efter bokstaven A. Står det ”A 1234 5678” så skriver du i Användare ”12345678”.

Lösenord är ditt lägenhetsnummer 4 siffror (Bor du i lägenhet ”1 – 2345” skriver du i Lösen ”2345”).

Har du problem med att logga in skicka ett mail till styrelsen så hjälper vi dig.
Ange alltid för- och efternamn samt lägenhetsnummer (ex. ”1-2345”) och adress.

Exempel

Om du vill boka gästlägenheten natten mellan onsdag och torsdag, då ska det i bokningssystemet se ut enligt nedan:

Access till lägenheten

Du har genom din egen blipp access till övernattningslägenheten och behöver därför kunna avvara en av dina egna blippar till din gäst under tiden din gäst använder lägenheten.

OBS! Du har access till lägenheten från kl 15.00 den första dagen till senast kl 12.00 efter sista natten på bokningen för att städbesiktning av lägenheten ska hinna ske, samt att nästa gäst ska kunna använda sin bokning från kl 15.00.

Info och trivselregler

  • Du kan boka lägenheten upp till 7 nätter och som längst 90 dagar framåt i tiden.
  • Det finns 5 st sovplatser, fördelat på två dubbelsängar och en enkelsäng, samt en spjälsäng för de allra minsta gästerna.
  • Det finns kylskåp, kokplatta och vattenkokare samt en uppsättning med tallrikar, glas, bestick och andra tillbehör för enklare måltider.
  • Du eller gästen får stå för gästens egen bäddning.
  • Det finns i lägenheten en uppsättning av sängkläder att låna i nödfall – men då behöver du hinna tvätta och återlämna sängkläderna i lägenheten senast till kl 12.00 efter bokningens sista natt.
  • Ni städar självklart hela lägenheten så att nästa gäst får en angenäm vistelse.

Avbokning

Avbokning behöver ske innan bokningen träder i kraft. Du hanterar själv din avbokning genom bokningssystemet. Därefter blir du betalningsskyldig för varje påbörjad dag (från kl 15 till kl 12 efterföljande dag).

Återbetalning

Har du redan swishat för bokningen och avbokat enligt ovan, skicka ett mail till styrelsen@tollaremarina.se så hjälper vi dig.

%d bloggare gillar detta: