A-Ö: Garage och parkering

Varje lägenhet är garanterad en garageplats och en ytterligare garageplats kan, i mån av plats, bokas genom styrelsen. Dessa är det 1 mån uppsägningstid på. Garageplatsen är endast till för förvaring av en personbil eller en MC. Inget får uppsättas i tak eller på vägg eller förvaras på/vid platsen.

Parkering av fordon är förbjudet på alla andra platser än i garage eller angiven P-plats.

Priset för en bilplats är 1500:-/mån och för en MC 300:-/mån.

Det finns ett antal 1-fas (16A / 3kWh) och 3 fas (16A / 9 kHw) garageplatser, förbrukad el kommer på hyresavin 4-6 månader efter.

Platserna 1,2 och 3 på nedre plan kan korttidshyras av medlemmar samt deras vänner och bekanta på besök. Detta administreras av Securitas via Easypark appen och parkeringsavgiften blir 10:-/tim eller max 100:-/dygn. + 4,95:- i serviceavgift. Vi gör detta för att försöka hjälpa till med bristen av parkeringsplatser utanför, så vänligen missbruka inte detta. Securitas kommer att fortsätta sköta övervakningen inne i garaget samt utanför på föreningens mark.

Skötsel och underhåll

För att förebygga skador på vårt garagegolv så finns det Absol att använda vid behov. Ta för vana att se över era parkeringsplatser med jämna mellanrum.

Absolen står i mopedförrådet på plan 2. Strö ut över vätskan och vänta tills vätskan är uppsugen, sedan kan man borsta upp Absolen.

Absol suger upp alla typer av organiska vätskor. Hit hör t ex hydraul-, smörj- och eldningsoljor, fetter, lösningsmedel som thinner, lacknafta och fotogen samt färg- och lackavfall. Den absorberade vätskan skall behandlas enligt Förordningen om farligt avfall (SFS 1996:971)

%d bloggare gillar detta: