A-Ö: Bastu

Föreningen har en bastu med gemensamhetslokal i Tollare kaj 12 våning 3. Från 1 April 2022 kostar det 50 kr per pass, som betalas i samband med bokningen.

Bokning

Vi har ett webbaserat boknings- och passersystem. När du har bokat lokalen är det bara du som har access till den. Du kommer in med hjälp av den elektroniska plastbricka – blippen – som du använder för att komma in i husen.

Logga in och boka bastun

Betalning

Föreningens medlemmar kan hyra bastun/gemensamhetslokalen för 50 kr per pass (varje pass är 2 timmar). I samband med bokning av lokalen så swishar du hela beloppet till föreningens Swish-konto på:

123 125 44 57

I meddelandet anger du ditt lägenhetsnummer (ex. ”1-2345”), datum & tid för bokningen.

OBS! Betalningen måste göras i samband med bokningstillfället annars avbokas passet. Ingen återbetalning sker vid avbokning.

Hur loggar jag in?

Ditt användar-ID är de 8 siffror som står längst ner på blippens framsida, efter bokstaven A. Står det ”A 1234 5678” så skriver du i Användare ”12345678”.

Lösenord är ditt lägenhetsnummer 4 siffror (Bor du i lägenhet ”1 – 2345” skriver du i Lösen ”2345”).

Har du problem med att logga in skicka ett mail till styrelsen så hjälper vi dig.
Ange alltid för- och efternamn samt lägenhetsnummer (ex. ”1-2345”) och adress.

Info och trivselregler

  • Bastun är öppen kl 07-23 alla dagar i veckan.
  • Ett bokningstillfälle är 2 h.
  • Ett bokningstillfälle är mellan ”ojämna klockslag”, dvs 17-19, 19-21 etc.
  • Husdjur är EJ tillåtna i lokalen.
  • Stäng av bastun efter dig – även om det är någon som bokat passet efter så är det inte säkert att den verkligen kommer använda bastun. (Och den värms upp så pass snabbt igen så det ska inte vara något problem.)
  • Du städar naturligtvis i ordning efter dig; torkar av golven, plockar undan skräp, släcker alla lampor, diskar mm – innan nästa bastugästs tid börjar.
%d bloggare gillar detta: