Kontaktuppgifter på fastumdirekt.se

Det är viktigt att alla har aktuella kontaktuppgifter registrerade hos Fastum som är Brf Tollare Marinas ekonomiska förvaltare. På fastumdirekt.se kan ni hitta senaste medlemsbrev, portkod, betalningsavier m.m. För att logga in använder ni BankID. 

Vi saknar fortfarande aktuella kontaktuppgifter till en del medlemmar i föreningen. Som informerat i medlemsbrevet för juni 2022 övergår vi nu till digitala utskick av medlemsbreven och annan viktig information. 

Se till att uppdatera era uppgifter snarast på fastumdirekt.se för att inte missa någon viktig information eller utskick.

Om ni ej får några utskick, börja med att kontrollera att era kontaktuppgifter stämmer. Mailet/utskicken kan råka att hamna i skräpposten, så kolla gärna där också.
(För info kommer ett utskick att göras fredag 15/7)

Styrelsen
Brf Tollare Marina

%d bloggare gillar detta: