Garantibesiktning, Maj -21

Som tidigare meddelats så kommer det att utföras en garantibesiktning i fastigheten i början av maj.

Pga rådande problem med Covid-19 så kommer det endast att ske besiktning av allmänna ytor såsom garage, fasad, tak, bygg, el, mm, under 6-7 maj.

Lägenheterna kommer att besiktigas när Covid-19 läget är bättre, förhoppningsvis i höst. Detta pga arbetsmiljöskäl då reglerna för berörda personer gör att endast besiktningsmannen själv utan lägenhetsinnehavaren får gå in i respektive lägenhet. Vilket inte är bra såklart.

Att besiktningen av lägenheterna är uppskjuten behöver inte påverka negativt då föreningen har en 5-årig garantitid hos leverantören och styrelsen uppmanar alltid alla medlemmar att direkt anmäla uppdagade fel och brister hos Bonavas kundtjänst.

%d bloggare gillar detta: